Hjertegleder

About

Hos Hjertegleder kan du finne det meste innen hobby og scrapping. Vi har mønsterpapir, dies, stempler, stempelfarge, papir, kartong, gaveesker, konvolutter, trehjerter, treprodukter, batikkfarge, hobbymaling, pensler, decoupage, tekstilmaling, servietter fra Kort & Godt, hobbyfilt, designfilt, decoupagelakk/lim , decoupagepapir, småpynt, kortpynt, dusker i fuskepels til strikkeluer, blonder, dekorasjonsband og mye annet innen hobby. Vi har også hud - og hårprodukter.  Alle produktene er de samme som selges i hobbybutikken og i frisørsalongen på Borkenes!  Er det noe du lurer på om produktene er det bare å sende en mail til hjertegleder@outlook.com eller du kan ringe på tlf: 90087111.
Alle varer sendes så snart som mulig, senest dagen etter bestilling. Bestillinger etter kl 13.00 på fredager pakkes som regel på mandag. Alle pakker sendes med posten fra 9475 Borkenes. Postens postgang gjelder!

Din scrappebutikk på nett! Din hobbybutikk på nett! Finner du ikke det du leter etter i nettbutikken, ring gjerne, det er ikke alle produktene som ligger i nettbutikken.